Koren

Warno Ruting is momenteel dirigent van drie koren.

Christelijk regiokoor “MUSICA PRO DEO”, Meerkerk
is een jong koor dat zich meer richt op uitgebreidere christelijke muziekstukken. In haart korte bestaan heeft zij o.a. uitgevoerd van Johan Bredewout (Een Nieuw begin), van André van Vliet (David) en Marco den Toom (Jozef). Tussendoor heeft zij de Deutsche Messe (Schubert) uitgevoerd. In 2017 staat van Bredewout Oratorium Ruth op het programma, Koralen uit de Mattheus Passion van Bach en een Kerststuk van Leon van Veen. Zij oefent op de dinsdagavond van 20.30 – 22.00 uur in de Kantine van Van Leeuwen te Meerkerk, Energieweg 1.

Meer over Musica Pro Deo »

Christelijk gemengd koor “SHINING”, Bergschenhoek
is een koor met leden uit Bergschenhoek en omgeving. Naast koormuziek hebben ook zij meer uitgebreidere stukken gezongen zoals van Bredewout (Schepping, Een nieuw Begin), Van Vliet (David) en Den Toom (Jozef). Ook in 2017 gaan zij een CD opnemen en ook Oratorium Ruth uitvoeren.
Zij oefent op de woensdagavond van 19.45 uur- 22.00 uur in de Herv. Kerk te Bergschenhoek. Het koor kunt u uitnodigen om mee te werken tijdens een kerkdienst. Zij beschikt over een eigen professionele pianiste en fluitiste.

Meer over Shining »

Christelijk gemengd koor “DE LOFSTEM”, Hoevelaken
is een koor die naast meer traditionele liederen ook de uitdaging zijn gegaan met uitgebreidere stukken. In 2016 hebben zij een CD opgenomen “Op U gericht” met een doorsnee repertoir. Zij repeteren op de donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur in gebouw Rehoboth, naast de Herv. Kerk te Hoevelaken.
Meer info: Ria van Dooren, voorzitter, tel. 0342461661.